Певецът на Любе Николай Расторгуев, философът Александър Дугин и най-големият акционер в

...
Певецът на Любе Николай Расторгуев, философът Александър Дугин и най-големият акционер в
Коментари Харесай

Дугин и вокалът на Любе в списъка със санкции на Урсула

Певецът на " Любе "  Николай Расторгуев, философът Александър Дугин и най-големият акционер в оръжейната компания  " Калашников " Алън Лушников са измежду предложенията на Европейска комисия за осмия санкционен пакет на Европейски Съюз, съобщи " Политико ".

В плана на Комисията е включена възбраната на внос на стоманени продукти от Русия и износа на избрани полупроводници. Един основен детайл, пропуснат от листата, са съветските диаманти - това ще зарадва Белгия, която е самобитен диамент хъб на Европа. Вместо това Брюксел желае да се забрани вносът на " някои детайли, употребявани в бижутерийната промишленост, като камъни и благородни метали ", както и да бъде санкционирана  " Алроса " - най-голямата съветска компания за рандеман на диаманти.

Европейска комисия ще преглежда и оферти за прекъсване на вноса на артикули, за които се счита, че генерират обилни доходи в Русия, като " препарати за хубост или грим ", " препарати за бръснене, в това число артикули преди и след бръснене, персонални дезодоранти ", както и сапун и тоалетна хартия.

Що се отнася до износа, полупроводникови съставни елементи и чипове към този момент няма да бъдат позволени да се оферират на съветския пазар. Износът на самолетни елементи за Русия също ще бъде неразрешен, в случай че бъде признат новият пакет от наказания.

В бранша на услугите се планува възбраната за  " даването на архитектурни и инженерни услуги, правни консултантски услуги и IT консултантски услуги "  на компании и лица в Русия.

Проектът, който Комисията представи на посланиците на Европейски Съюз в сряда, към момента се нуждае от утвърждението на 27-те страни членки.

Общо Брюксел има намерение да прибави към " черния лист " към 30 физически лица и осем компании.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР